Uuden kynnyksellä

Kuluva syksy on täynnä suurempia ja pienempiä muutoksia, ja kuten tiedämme, on kaikkea uutta aina syytä juhlistaa samppanjalla. Tänään nostan lasin uudelle työpaikalleni, jossa aloitin tänä aamuna. Aloittelen uudessa paikassani hyvillä fiiliksilä, sillä jo sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä avasimme uuden esimieheni ja kollegani kanssa pullon samppanjaa - pieni ele, joka ei koskaan mene vikaan.

Skoolaus uudelle - www.blancdeblancs.fi
Juhlamaljaksi sopii esimerkiksi Henri Giroud Esprit de Giroud, seurana leipiä ankkarilletellä.


Kaiken uuden kynnyksellä riittää puuhaa, joten olkaa lukijani pitkämielisiä jos syksyllä bloggaamiseen tulee pidempiä taukoja. Kirjoittamisen sijaan olen todennäköisesti skoolaamassa hyvällä juomalla kaikelle uudelle. Santé!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti