Blanc de Blancs on muuttanut

Niin se vain on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Mutta yhden aikakauden loppu on jonkin uuden alku. Juuri näin on käynyt Blanc de Blancsin kanssa. Tämä blogi oli tullut tiensä päähän, ja tämän sivun tulevaisuus on vaivannut minua pitkään. En ole missään vaiheessa halunnut jättää bloggaamista kokonaan, mutta ajatus siitä, että jatkaisin samasta pisteestä, johon kaksi ja puoli vuotta sitten jäin, tuntui vieraalta.

Siispä  päätin pistää pystyyn kokonaan uuden sivun. Blogin lisäksi se on myös vähän henkilökohtainen portfolioni, josta löytyy infoa esimerkiksi freelance-pohjalta tarjoamistani viinitastingeistä sekä markkinoinnin ja viestinnän palveluista. Ja ihan vähän myös joogahöpinää, koska se on niin iso osa elämääni nykyisin.

Tässä vähän fiilistä uudesta Blanc de Blancsista.

Mutta viini! Se ei ole poistunut mihinkään. Blanc de Blancs on edelleen tarinoita viinistä, ruoasta ja matkustamisesta, mutta nyt keskityn aiempaa enemmän blogissa hyvän elämän tasapainon etsimiseen.

Ai mistä se uusi Blanc de Blancs löytyy? Siirsin vain vanhan blogin osoitteen uuteen paikkaan, joten tsekedi tsek: https://blancdeblancs.fi/.

Ja tämän postauksen tehtyäni olo tuntuu todella haikealta. Tänne blogiin jää yhdeksän vuotta elämästäni ja 583 postaukseen mahtuu monta elettyä huippuhetkeä. Vanha blogi jää tänne elämään omaa rauhallista eläkeläiseloaan, ja postausten aiheisiin voi aina palata uudestaan, jos nostalgiankaipuu iskee.

Kiitos teille näistä vuosista, ja toivottavasti nähdään uudessa, vielä paremmassa Blanc de Blancsissa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti