Kuvat Mademoiselle de Blancs ja lainattu |
Lauantaina söimme paistettua kuhaa (itse poimituilla) mustatorvisienillä maustetun siikliperunasoseen, parsan ja beurre blanc-kastikkeen kera. Juomana tämän ihanuuden kanssa nautimme Riesling Grand Cru Shoenenbourgia vuosikertaa 2008 ja San Pellegerinon Bvlgari limited edition-vettä. Schoenenbourg sopi annoksen kanssa paremmin kuin olimme odottaneet, raikkaat hapot ja pieni alkava vahamaisuus pitivät beurre blancinkin kurissa, mutta täytyy tunnustaa että pidän yleisesti ottaen tuota kehittyneemmistä petrolisista tai vahamaisista rieslingeistä.Yksi tämän hetken "juo nyt"-suosikeistani on Abbey Rock Coonawarra Riesling 2004 Australiasta, jota löytyy Alkon tilausvalikoimasta.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti