Tässä tiivis kuvakatsaus juhannukseen 2014 ja pyhien herkkuihin.
Lupiinit toivottivat meidät tervetulleiksi Pietarsaaren saaristomaisemiin.
Paikalliselta kalastajalta hankittu ja itse savustettu ahven kera rusileivän, voin ja burgundilaisviinin toimivat juhannusaaton kevyenä lounaana. Nam!
Juhannus ei ole juhannus ilman kalapöytää. En yleensä ole kova silli-fani, mutta Abban Ranskalainen sipulisilli pääsi yllättämään. Ostan toistekin.
Kalapöytä ei kalapöytä ilman snapsia ja snapsilauluja. Testissä Absolutin eri maut minipulloissa. Ei jatkoon.
Seljankukan makuinen Raseborgs snaps vei selkeän voiton. Helan går!
Lauantain brunssilla oli ribsejä, joille ei ollut vähempää kuin neljä eri marinadia. Lihansyöjät vannoivat Leila Leipoo- ohjelman Leilan marinadin nimeen.
Aurinkoisen juhannuspäivän kunniaksi kävimme souturetkellä ihailemassa maisemia.
Kalojen valmistumista odotellessa maistuu aina pieni väliskumppa. Auringossa toki.
Lähisiika savustettiin vaahteralastuilla. Savun maku oli pehmeämpi kuin perinteisiä leppälastuja käytettäessä.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti