Kuvat lainattu |
Samppanja ja macarons-kombon voi toteuttaa joko helposti tai monimutkaisesti. Itse luotan tässäkin Stockan Herkkuun, sillä eräällekin macarons-kurssille osallistuneena totesin ettei leivosten valmistaminen ollut aivan vaivattomimmasta päästä. Mukavuudenhaluinen kun olen, luotan siihen että ostamalla saan taatusti haluamani näköisiä ja makuisia macaronseja. Toisaalta makuvaihtoehdot ovat melkoisen rajoitetut ja uusia makuja ei tule helposti testattua.
Joulun kunniaksi itse tehdyt macaronsit voisi maustaa glögillä tai kanelilla ja kuorruttaa valkealla puuterisokerilla. Juomaksi herkkujen kanssa sopisi esimerkiksi tyylikäs rosé-samppanja kuten Bollingerin La Grande Année Rosé.
Leipomisesta insiproituville macarons-resepti löytyy kokeiltavaksi esimerkiksi Viini-lehden nautiskelijan joulukalenterista.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti