Vuoden 2013 huiput à la Blanc de Blancs

Ajattelin tässä alkaneen vuoden kunniaksi alunperin listata omasta mielestäni parhaita paloja menneeltä vuodelta, mutta materiaalia läpikäydessäni huomasinkin paljon kiinnostavamman jutun. Nimittäin sen, että blogiteksteistä nousee yllättäviäkin suosikkeja, kun tarkastelee niiden lukukertojen määrää, eivätkä omat kohokohtani pääse lukijoiden suosikkilistalle lainkaan. Paljastettakoon siis tässä Blanc de Blancsin vuoden 2013 luetuimmat jutut ja jätetään allekirjoittaneen suosikit omaan arvoonsa.

1. Viikonloppuviini: Hardys Stamp ja avokadopasta
Vuoden luetuin juttu oli viinisuositukseni Gullichsenien huippusuositulle avokadopastalle, joka oli ehkä vuoden 2013 kuumin ruokauutuus (nyhtöpossun lisäksi). Kunnia siis niille joille se kuuluu.



2. Viikonloppuviini: Trapiche Broquel ja ankanrinta
Viinivinkit tuntuvat edelleen kiinnostavan kansaa. Ankanrinta on muuten noussut ihan merkittäväksi tekijäksi kun tarkastelee niitä hakusanoja, joilla ihmiset blogiini saapuvat. Upeaa!



3. Samppanjan ihmemaa
Kertomukseni Ranskasta tilatuista pientuottajasamppanjoista kiinnosti lukijoita yllättävän paljon. Toivottavasti se on myös innostanut joitakuita tutustumaan Michel Furdynan ja muiden pientilallisten tuotantoon.



4. Italialaiset simpukat kohtaavat burgundilaisen viinin
Tämä ruokalaji on  muodostunut meillä yhdeksi helpoksi vakioreseptiksi. Ruokaohjeita tulee harvemmin postailtua, vaikka paljon Maison de Blancsissa kokkaammekin. Ehkäpä tähän saadaan parannusta vuonna 2014?


5. Blanc de Blancs testaa: Boulevard Social
Yksi alkuvuoden kuumimmista paikoista, Boulevard Social kiinnosti. Itse petyin hieman paikan palvelun tasoon, kun menun liharuokia ei saanut korvattua muilla vaihtoehdoilla. Pitäisikö antaa paikalle uusi mahdollisuus vuonna 2014?


Parannuksena menneeseen vuoteen voinen todeta ainakin sen, että kuvien laatu on loppuvuodesta (toivoakseni) parantunut. Lisää parannuksia on luvassa jahka vielä opin käyttämään uutta Samsungiani.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti